Over mij

 

Ik ben Annelies de Jong, eigenaar van Maoz Bewind en professioneel bewindvoerder. Ik heb hbo-rechten gestudeerd daarna de post-hbo opleiding voor beschermingsbewind succcesvol afgerond. Daarnaast ben ik eerder werkzaam geweest als bewindvoerder in loondienst en op dit moment werkzaam als zelfstandig bewindvoerder voor mijn eigen cliënten en wordt ik ingehuurd als waarnemend bewindvoerder in geval van verlof.

 

Ik weet wat het is om te leven met geldzorgen en heb ervaren en gezien wat het met je doet wanneer je niet door het papierwerk heen komt om je financiën te regelen en je de eindjes aan elkaar probeert te knopen. 

Gelukkig heb ik ook geleerd hoe ik iemand met geldzorgen kan helpen, ondersteunen en hoe ik de financiële situatie (altijd in samenwerking) weer kan stabiliseren.

 

Door als bewindvoerder mijn persoonlijke ervaringen (persoonlijk) te combineren met wat ik geleerd heb op de werkvloer en tijdens mijn studie (deskundig) kan ik net dat beetje meer bieden. 

 

Als bewindvoerder heb ik niet alleen oog voor je financiële situatie, maar kijk ik ook naar je persoonlijke omstandigheden, omdat wie jij bent bepaalt wat belangrijk voor je is op financieel gebied. Als bewindvoerder probeer ik hier zoveel mogelijk rekening mee te houden en vind ik het belangrijk dat er uiteindelijk een gezonde financiële situatie ontstaat die past bij je en waar je (indien mogelijk) uiteindelijk weer zelfstandig mee aan de slag kan gaan.

 

Ik heb ervaring in het omgaan met mensen met de diagnose ASS - AD(H)D - LVB en heb in het verleden gewerkt met daklozen en mensen met een verslaving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij Maoz Bewind als je geen diagnose, verslaving of andere psychische problemen hebt. 

 

Persoonlijk en Professioneel